Autorsko pravo, pravila na sajtu i licenca za rad

Pošto lično sumnjam da će ovo neko shvatiti ozbiljno, mogu i ja da budem neozbiljan. Dakle:

Ja kao glavni vođa i predator, propisujem neke zakone i pravila koja morate da poštujete ako želite da budete deo seljober zajednice.

Ta pravila se odnose na pisanje komentara i deljenje sadržaja. I poslednje, mogućnost da postanete - drug član.

član 1

Kada pišete komentare, trudite se da budete normalni, ma koliko to bilo teško. Uvrede, ako ih im, upakujte u lepe reči. A pohvale i motivacione govore, skratite na prihvatljivu meru.

član 2

Možete deliti materijal sa ovog sajta, SAMO po odobrenju autora, tj. mene. Ne verujem da možete nešto zaraditi para pri deljenju sadržaja, ali ako je to slučaj, ponudite i meni. Jašta.

član 3

Ako vaše visočanstvo želi da bude koautor, sledbenik, fan ili drug. Obratite mi se isključivo na i-mejl: milostoplicic@gmail.com.

Razlog, zašto sam napisao svoj mejl a nisam stavio slikicu istog, ili ne koristim kontakt formu, je jednostavan: Ne plašim se spama, mogu da stignem svima da odgovorim i diže mi se pritisak od kontakt forme i ostalih dodataka, koji su do duše puni reklama. Ne zaboravite da je ovaj sajt moje 'DELO', nije WordPress, nije bilo koji drugi CMS paket i sadrži samo ono što treba.

Ja sam prost čovek.

I na kraju, pozdravljam seljober zajednicu, Papu, Putina i mog mačora koga od milošte zovem - macooo.

I na samom, poslednjem kraju, aj hop so da ću konačno postaviti ovaj sajt na internet, jer kao što ne znate, i dalje pišem sam sa sobom.

Ispravka: Postavio sam sajt :D

Aaaa, nešto sam zaboravio. Da. Imam licencu za rad. Sam je sebi ja dodelio.