04.05.2018 / admin / Malo znanja, mnogo volje / Nema komentara / Pregleda: 93

VIP - vizija i pouzdanost

Ne mogu baš da se pohvalim da sam lojalan korisnik bilo kog brenda, osim što su: Vip, Klaker, Debian i Alfa Romeo. Nekako me ti brendovi definišu i inspirišu. Možda su slučajno došli u moj život, ali sam ih namerno zadržao za sebe. I verujem im.

Ovoj put ću pričati o sveobuhvatnoj mreži i kompaniji VIP. Tobož, zašto NEO a ne Bleja. Nekako kad dođeš uz zid i vidiš da više nemaš na koga da se osloniš, padne ti lepa ideja; "Pa kad sam već uza zid, zašto se ne oslonim na njega". Prosto. Tako je i VIP Mobile ušao u moj svet. Nisam imao kud i naslonio sam se. Dobri ljudi su mi metaforički na vrata doneli flajere. I ja se upecah. Međutim, kako mnoge ribe budu vraćene u vodu, tako su i mene upecali pa pustili. I upravo me je to privuklo da opet, sam jurim udicu.

Nego da ne filozofiram previše, VIP je zaista dobra mreža, imaju najveću pokrivenost 4G signalom, i "razvezli preko međe" innocent Pošto ovaj post nije u smislu da ne smem da kritikujem, smem, ali to više nije kritika, nego sugestija. A to je da budu još bolji i da se približe svakom pojedinačnom korisniku.

A za to treba i vreme i posvećenost i novi ljudi. Koji će da kreiraju, mobilne, kućne, profi, privatne, pojedinačne pakete za svakog po željama i mogućnostima. A kako saznajem to i rade. E, lepote. Naravno, neću pričati o konkurenciji, jer kakvi god da su, mi smo bolji, jači i stabilniji. Kažem MI, a mislim na nas cool Šalu na stranu, ja sam samo korisnik. Ali jaaaako izbirljiv korisnik, tako da kad izaberem to je. Nema dalje... ili ima.

Pa da me služi ovaj 4G kućni internet još na mnogaja ljeta. Sve dok ne krenu 5K ili 8K filmovi, a neće "da zabave", tu su, e onda treba da budemo još jači i bolji.

Toliko za sada. Samoooo, nešto sam zaboravio. Parolu. Moram da je smislim sad il cela priča nema smisla surprised

VIP - vizija i pouzdanost. Brišem...

Ime:

Komentar:

4 + 1 =