02.05.2018 / admin / Masonska Loža Skupra / Nema komentara / Pregleda: 90

Zašto sam otvorio odeljak za donacije?

Prosto zato, jer svakom danas trebaju pare smile Što se tiče donatora, uglavnom se sažale na neke bolesti ili hendikepe pa se u skladu s tim ponašaju. Ili je u pitanju neki globalni veliki proces, izgradnja škole ili bolnice, vrtića. To je ok.

Međutim, meni malo dosadilo da rešavam tuđe probleme u roku od 5 minuta a "neki tamo", duboko zaglibio u probleme i ne može da se izkobelja. Onda ja to rešim "očas posla" i po pravilu "ne košta ništa". I tako rasipam svoje vreme na nebitne ljude, da bih im pomogao i dobio "hvala". Tako više ne ide. U buduće svaka moja aktivnost biće naplaćivana, pa čak i predlog, sugestija, razgovor na temu.

Drugo je to, što zaista želim ovaj sajt da opstane i to treba naplatiti. Ako ste i malo u materiji znate šta je sve potrebno da sajt opstane. Vreme, novac i posvećenost. Neću isticati svoju bolest, jer je specifična. Ali već sam pomenuo. Ko čita znaće.

Iz svih tih razloga, jer sam nekim višim faktorom uskraćen da radim u bilo kojoj firmi, pokušavam da zaradim od kuće. Koliko-toliko. Cela ta ideja mi se učinila kao dobra. A onda sam se probudio i osetio sramotu što tražim pare "za sebe". Međutim, brzo me je prošlo to mišljenje, jer zapravo u glavi imam puno ideja koje bih voleo da ostvarim. To bi bila i moja i vaša pobeda. Tako da, donacije su u redu. -->Donacije

Ako sajt potraje, očekujem od vas da zajedno podržimo neki projekat. Da zajedno učestvujemo. Možda nemate poverenja. Ali trudiću se da sve bude transparentno, tako da ću na sajtu postaviti sve tokove novca, ako do novca uopšte i dođe. A mora da dođe, toliko je ljudi kojima treba pomoći.

Ime:

Komentar:

1 + 8 =