08.04.2018 / admin / Kulturni apstrakt / Nema komentara / Pregleda: 169

Uskrsni dan

Prijatelji,

danas je Uskrs a ja ne znam gde da potrošim vreme. Ovo praznično raspoloženje loše utiče na sve ono što me čini to što jesam. Jer, znate, danas ljudi ne rade, raduju se, srećni su i sve planove i obaveze odlažu za neke druge dane. Sve to ljulja moje biće i jedino što želim to je da se negde osamim i bdim. Možda to nije pravi put, ali rekao bih da je u duhu. Ako ništa drugo bar u skladu sa mnom.

Ja ne volim kliše, ne volim te praznične dane kad MORAŠ da budeš hepi, da obiđeš prijatelje i rodbinu. Ne. To dođe samo od sebe, evo ko bi rekao da ću danas da ugrabim inspiraciju i napišem Vam nešto.

Ja sam bih rekao, da me motivacija polako napušta. Međutim svaki novi trenutak nešto oblije moju svest i postanem radostan, onako istinski, iznutra. To je ono kad prosto ne želiš da deliš svoju sreću. Prva jutarnja kafa ili neka ljubav. Moraš da čuvaš te trenutke, jer ih je malo.

Kad već ne deliš tugu sa drugima, pazi sreću da ti je ne ukradu.

I tako, sad ću da pustim muziku i preguram ovaj dan. Kad padne veče, sve će biti lepše, pa i sećanje i ovi trenuci biće zauvek sa nama.

Ime:

Komentar:

6 + 6 =