Ауторско право, правила на сајту и лиценца за рад

Пошто лично сумњам да ће ово неко схватити озбиљно, могу и ја да будем неозбиљан. Дакле:

Ја као главни вођа и предатор, прописујем неке законе и правила која морате да поштујете ако желите да будете део сељобер заједнице.

Та правила се односе на писање коментара и дељење садржаја. И последње, могућност да постанете - друг члан.

члан 1

Када пишете коментаре, трудите се да будете нормални, ма колико то било тешко. Увреде, ако их им, упакујте у лепе речи. А похвале и мотивационе говоре, скратите на прихватљиву меру.

члан 2

Можете делити материјал са овог сајта, САМО по одобрењу аутора, тј. мене. Не верујем да можете нешто зарадити пара при дељењу садржаја, али ако је то случај, понудите и мени. Јашта.

члан 3

Ако ваше височанство жели да буде коаутор, следбеник, фан или друг. Обратите ми се искључиво на и-мејл: milostoplicic@gmail.com.

Разлог, зашто сам написао свој мејл а нисам ставио сликицу истог, или не користим контакт форму, је једноставан: Не плашим се спама, могу да стигнем свима да одговорим и диже ми се притисак од контакт форме и осталих додатака, који су до душе пуни реклама. Не заборавите да је овај сајт моје 'ДЕЛО', није WordPress, није било који други CMS пакет и садржи само оно што треба.

Ја сам прост човек.

И на крају, поздрављам сељобер заједницу, Папу, Путина и мог мачора кога од милоште зовем - мацооо.

И на самом, последњем крају, ај хоп со да ћу коначно поставити овај сајт на интернет, јер као што не знате, и даље пишем сам са собом.

Исправка: Поставио сам сајт :D

Аааа, нешто сам заборавио. Да. Имам лиценцу за рад. Сам је себи ја доделио.