04.05.2018 / admin / Мало знања, много воље / Нема коментара / Прегледа: 94

VIP - визија и поузданост

Не могу баш да се похвалим да сам лојалан корисник било ког бренда, осим што су: Vip, Klaker, Debian и Alfa Romeo. Некако ме ти брендови дефинишу и инспиришу. Можда су случајно дошли у мој живот, али сам их намерно задржао за себе. И верујем им.

Овој пут ћу причати о свеобухватној мрежи и компанији VIP. Тобож, зашто NEO а не Блеја. Некако кад дођеш уз зид и видиш да више немаш на кога да се ослониш, падне ти лепа идеја; "Па кад сам већ уза зид, зашто се не ослоним на њега". Просто. Тако је и VIP Mobile ушао у мој свет. Нисам имао куд и наслонио сам се. Добри људи су ми метафорички на врата донели флајере. И ја се упецах. Међутим, како многе рибе буду враћене у воду, тако су и мене упецали па пустили. И управо ме је то привукло да опет, сам јурим удицу.

Него да не филозофирам превише, VIP је заиста добра мрежа, имају највећу покривеност 4G сигналом, и "развезли преко међе" innocent Пошто овај пост није у смислу да не смем да критикујем, смем, али то више није критика, него сугестија. А то је да буду још бољи и да се приближе сваком појединачном кориснику.

А за то треба и време и посвећеност и нови људи. Који ће да креирају, мобилне, кућне, профи, приватне, појединачне пакете за сваког по жељама и могућностима. А како сазнајем то и раде. Е, лепоте. Наравно, нећу причати о конкуренцији, јер какви год да су, ми смо бољи, јачи и стабилнији. Кажем МИ, а мислим на нас cool Шалу на страну, ја сам само корисник. Али јаааако избирљив корисник, тако да кад изаберем то је. Нема даље... или има.

Па да ме служи овај 4G кућни интернет још на многаја љета. Све док не крену или филмови, а неће "да забаве", ту су, е онда треба да будемо још јачи и бољи.

Толико за сада. Самоооо, нешто сам заборавио. Паролу. Морам да је смислим сад ил цела прича нема смисла surprised

VIP - визија и поузданост. Бришем...

Име:

Коментар:

2 + 7 =