02.05.2018 / admin / Масонска Ложа Скупра / Нема коментара / Прегледа: 91

Зашто сам отворио одељак за донације?

Просто зато, јер сваком данас требају паре smile Што се тиче донатора, углавном се сажале на неке болести или хендикепе па се у складу с тим понашају. Или је у питању неки глобални велики процес, изградња школе или болнице, вртића. То је ок.

Међутим, мени мало досадило да решавам туђе проблеме у року од 5 минута а "неки тамо", дубоко заглибио у проблеме и не може да се изкобеља. Онда ја то решим "очас посла" и по правилу "не кошта ништа". И тако расипам своје време на небитне људе, да бих им помогао и добио "хвала". Тако више не иде. У будуће свака моја активност биће наплаћивана, па чак и предлог, сугестија, разговор на тему.

Друго је то, што заиста желим овај сајт да опстане и то треба наплатити. Ако сте и мало у материји знате шта је све потребно да сајт опстане. Време, новац и посвећеност. Нећу истицати своју болест, јер је специфична. Али већ сам поменуо. Ко чита знаће.

Из свих тих разлога, јер сам неким вишим фактором ускраћен да радим у било којој фирми, покушавам да зарадим од куће. Колико-толико. Цела та идеја ми се учинила као добра. А онда сам се пробудио и осетио срамоту што тражим паре "за себе". Међутим, брзо ме је прошло то мишљење, јер заправо у глави имам пуно идеја које бих волео да остварим. То би била и моја и ваша победа. Тако да, донације су у реду. -->Донације

Ако сајт потраје, очекујем од вас да заједно подржимо неки пројекат. Да заједно учествујемо. Можда немате поверења. Али трудићу се да све буде транспарентно, тако да ћу на сајту поставити све токове новца, ако до новца уопште и дође. А мора да дође, толико је људи којима треба помоћи.

Име:

Коментар:

4 + 4 =