08.04.2018 / admin / Културни апстракт / Нема коментара / Прегледа: 170

Ускрсни дан

Пријатељи,

данас је Ускрс а ја не знам где да потрошим време. Ово празнично расположење лоше утиче на све оно што ме чини то што јесам. Јер, знате, данас људи не раде, радују се, срећни су и све планове и обавезе одлажу за неке друге дане. Све то љуља моје биће и једино што желим то је да се негде осамим и бдим. Можда то није прави пут, али рекао бих да је у духу. Ако ништа друго бар у складу са мном.

Ја не волим клише, не волим те празничне дане кад МОРАШ да будеш хепи, да обиђеш пријатеље и родбину. Не. То дође само од себе, ево ко би рекао да ћу данас да уграбим инспирацију и напишем Вам нешто.

Ја сам бих рекао, да ме мотивација полако напушта. Међутим сваки нови тренутак нешто облије моју свест и постанем радостан, онако истински, изнутра. То је оно кад просто не желиш да делиш своју срећу. Прва јутарња кафа или нека љубав. Мораш да чуваш те тренутке, јер их је мало.

Кад већ не делиш тугу са другима, пази срећу да ти је не украду.

И тако, сад ћу да пустим музику и прегурам овај дан. Кад падне вече, све ће бити лепше, па и сећање и ови тренуци биће заувек са нама.

Име:

Коментар:

0 + 1 =