27.03.2018 / admin / Масонска Ложа Скупра / Нема коментара / Прегледа: 206

Косово и никад краја

Сада сви очекују, оно што Милош треба да каже. Да ли ратовати или преговарати? Камо среће да причамо оно што не мислимо и да радимо оно што не причамо. Онда би и тај проблем Косова решили. Зато се надам да ће истина бити ту међу народом, а за радознале, може само да се каже - да се не брину.

А много је радозналих. И страних и домаћих. Који би само да пренесу вест неким својим пуленима. Та вест неће потећи од мене. Као што нико у Србији не сме да више јавно помиње проблем Косова или Косова и Метохије. Јер као што се о проблемима не треба јавно говорити, да се не би ликовало. Тако и овај наш проблем нећемо решити дијалогом. Можемо да причамо међусобно, годинама, можемо да преговарамо са туђинима, вековима. Тај проблем НИКАД неће бити решен док не узмемо ствар у своје руке.

Ови спорадични инциденти треба само да нас подсете да треба да бранимо своје. А кад ће то "да нам пукне филм", питање је и није за мене него за све Србе, који се дрзну да себи поставе питање; Да ли је Косово заиста наше?

Све док мислимо и верујемо да јесте, неће моћи да нам га узму. Ми смо једини играчи који могу отписати ту територију из састава Србије. Ако то урадимо и Кнез Лазар и Милош Обилић и сви други великани током наше историје, узалуд су лили своју крв.

Да ли ћемо кренути путем Бранковића или путем славе?

Решење је просто... и онда и ова серија "Немањићи" нема свој смисао, јер нас ништа неће научити.

Зато Србијо збијај редове и ћути!

Име:

Коментар:

7 + 9 =