26.03.2018 / admin / Мало знања, много воље / Нема коментара / Прегледа: 201

Пут до успеха у данашњици

Као и обично, а како то бива ОВИХ дана, мисао ми претиче сваку реч и тако се скупљају на гомили - те мисли и те речи и од свега може да се направи једна блог сарма.

Вероватно вас занима како да се изразите а да то буде друштвено прихватљиво!?

Прво да рашчланимо шта значи "друштвено прихватљиво". Данас је интернет постао изузетно велико тржиште информација, података, послова и производа. Ко год да крене да ради неки интернет рад, мора пронаћи циљну групу или што би се рекло - интернет тањир. Значи имате сарму, треба вам тањир. Лепо. Али какве то везе има са друштвом? Данас постоји много ментора, гуру-а и свих оних људи који ће покушати да вам помогну, али да при том ВИ изразите поштовање према њима, ако ништа друго.

Знате шта? Друштво је једна скупина гмаза, антилопа и гуштера. И све је више гмаза а све мање гуштера. Више нико не бира речи на јавним наступима, више нико не бира тему на свом блогу. И једино што треба да знате, то је да "Колико верујеш у себе толико ће те други поштовати".

На том правилу почива друштво. Ако верујеш у своју причу и да заборавимо на све коментаре, лајкове или прегледе - ако верујеш - и други ће веровати.

Ето тако. И с тим у вези моја "ниша" - "тањир" су сви. Да, нисам хтео да вас расипам на друге тањире и да вас занемарујем. Тако да се обраћам свима. И то је добро. Али поред тога што је напорно, ризично и ВЕОМА споро, једно је важно - ПРИДОБИЋЕШ поверење других.

Е сад, одакле потиче "вера"... Мораш имати мир у срцу и глави и то је предуслов да се вера твоја у самога себе оплоди. И онда ти фали зрно мотивације и кренуо си ка успеху.

Али морамо рећи и шта је "успех"... Успех је кад си сутра бољи него данас и кад други то виде. Виде твој напредак, учествују у њему и несебично желе да ти помогну. Али!?

Зашто не помажу!?

Зато што не постоји бесплатни ручак. То је закон акције и реакције. Сви воле успех. А да би постојао успех, мора постојати и неуспех. И што је више неуспешних, то је успех појединаца вреднији. Зато!? Верујте у себе и верујте у мале искрице који вам други са СТРАХОМ дарују.

Успут да вас усмерим, мало сам поправио сајт, додао неке опције и можете преузети нову верзију платформе - овде.

Име:

Коментар:

4 + 2 =