24.03.2018 / admin / Обавештења и рад сајта / Нема коментара / Прегледа: 156

Скупра пакет верзија 2.0 и 2.2

Драги моји, само да вас обавестим да ће ускоро на овој теми бити постављен комплетан код овог сајта "скупра". Ако ме воља послужи написаћу и кратко упутство, али мислим да је врло лако све. Није овај пакет - како да га назовем... баш за думијес (незналице), али мислим да скоро свако може да се снађе, ако има потребу.

Лично мислим да је WordPress гломазан пакет. Јесте то велики систем, али је и бушан и ако немате додатке за спам, врло лако можете затрпати свој сервер бот коментарима.

Нећу да будем нескроман па да кажем како је ово бољи пакет. Свакако је више знања и труда уложено у WordPress, али то нам не смета да користимо и ово. Ја бар хоћу.

Кренуо сам да пишем блог на вордпресу и затребали су ми неки једноставни додаци и шта? Све мора да се плати. А ако хоћеш бесплатну верзију онда си ограничен и при томе добијаш разне рекламе и сумњиве линије кода. Ја то не желим. Толико о томе. ПХП код добијате сутра.

Добијате код, одмах! Овде је --> Скупра пакет верзија 2.0

Скупра пакет верзија 2.2

Додатак -> Ако желите најновији Скупра пакет, контактирајте ме на milostoplicic@gmail.com , јер, ово су старије верзије, а Скупра, свакодневно бива побољшана.

Име:

Коментар:

2 + 2 =