24.03.2018 / admin / Масонска Ложа Скупра / Прегледа: 153

Почетак

Знам. То је прво и основно правило битисања. Друго правило гласи - чувам своје знање. Треће правило - мораш ми дати нешто за узврат, ако желиш моју мантру да прихватиш као своју и ако желиш да те чува овај наш ореол.

Тешко је. Управо тако почиње сво наше зајебавање на планети званој "Earth". Знате шта, морам да вам кажем. Скупра није обичан сајт, али нисмо ни припадници секте. Ми смо ново рухо овоземаљског живота. Главна идеја водиља нам је - удовољи себи. Тако мирни и спокојни напуштамо свет и будућима остављамо благостање... Лако би било да је тако. Борба нас тек очекује. Ја иза себе имам неке људе који ме прате, следе и који не желе да одустану од слања добрих вибрација. Тако и ја, хоћу и морам. Због њих, да наступам и предводим.

Мислите да се ваша кичма не може савити?

Мислите да је живот лак и да је лако борити се против целог света. Али, морате отворити душу и срце и пустити ђавола.

Ђаво је одувек био главни симбол уједињења. На срећу или жалост, тако је. Ђаво постоји да би се добри људи ујединили. Светац никада не може да уједини свет,  за живота. Ђаво може.

Ако си на Земљи ђаво, у рају ћеш бити пакао, ако си на Земљи анђео у паклу ћеш бити рај.

Зато ова моја прича има смисла. Ђаво одбацује живот и клања се смрти. Јер је смрт једина и не-поновљива категорија. Анђео се клања ђаволу и ту је његова грешка.

Да све не би звучало као идолопоклонство или као црна магија... Морам вам одати једну тајну. Тајну вековима чувану: Сваки човек има свог двојника. И тај двојник је увек сушта супротност. За свако НЕ, реплика каже ДА. За свако ДА, реплика каже НЕ.

Замислите? Колико лоши можете да будете а да ваша реплика не буде најбоља!?