22.03.2018 / admin / Увод у лоботомију / Прегледа: 160

Причврљена срећа

Добро јутро,

у зависности од тога ко чита ове писаније, зависи и однос према тексту као и смисао. Још увек нећу да пишем о конкретним стварима. Већ онако да Ви се преставим. Дакле ја сам Милош. И, на срећу, имам довољно слободног времена, па је ред да то време искористим на добар начин.

Неки би отишли на пецање, неки у лов, трчање, теретана, пијанчење по кафанама итд, итд... Ја нисам из тих прича. Ја сам особењак. Модерни клошар. Ако имаш интернет, то те не спречава да будеш клошар. Јер, зашто сам клошар? Зато што не волим обавезе. Једине обавезе које извршавам, су оне које сам себи наметнем. И онда морам, или ћу доживети пораз пред самим собом.

Од чега живим? То је добро питање и на месту. Али одговор нећете добити. Превише је компликован.

Дакле, немам фејс, немам твитер, немам инста. Толико о томе. Постоје неколико места на интернету, где идем. А то су: elitesecurity, foss, itentuzijast, milosblog, istokpavlovic, draganvaragic ... итд...

Добро, да будем нескроман па да кажем како постоје и друга места, али нису за јавност. Не, не мислим на порно сајтове, него на варез сајтове и друга дарк места. Али... оно што ме највише једи, то су свеприсутне ракламе у разним облицима. Бомбастичан наслов а иза тога ... ништа, кликни ту и ту. Презирем такве људе.

И како је настао овај блог?

Пошто сам сублимирао своје знање, вештине и хтења, реших да то поделим са вама. Знам да неки текстови изазивају мучнину у стомаку, али то је цена успеха. Ако заиста мислите да одело не чини човека, онда је ред да ме поштујете. А ако мислите супротно, онда ништа. Ухватите се за реченицу како сам клошар и самим тим дискредитујте сав мој рад, речи и мисли.

Није он вредан тога.

Међутим, ја верујем у вас. Дубоко реших да сву своју снагу поделим са вама. Мислим да ћу имати и храбрости да снимим неки видео клип. Јер, овде имате све, ми мрзимо јутјуб, пратиоце, лајкове и прегледе. Ми мрзимо фејс слике. Мрзимо удварања и увлачења у буљсона. Нећу да вас штедим.

Области које треба проучити: Slackware, Richard Stallman.

Стиго смо до краја овог текста. Остајте добро и једно нек вам је на памети. Нико није вредан вашег времена.

Бог и Мисија: skupra